Η εταιρία Dimax – Δ. Τσουκάτος & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1983 από τον Δημήτρη Τσουκάτο έχοντας σαν βασικό αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία ρακόρ και σωλήνων υψηλής πίεσης.

Με το πέρασμα των χρόνων η εταιρία εξελίχθηκε και σήμερα αποτελεί την μεγαλύτερη εμπορική μονάδα βιομηχανικών αναλώσιμων, μηχανημάτων και ειδών συγκόλλησης στην Ελληνική αγορά. Πλέον η εταιρία έχει έντονη εξαγωγική παρουσία σε όλα τα Βαλκάνια, την Κύπρο και την Σουηδία. Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια η εταιρία έχει δημιουργήσει τα δικά της υποκαταστήματα στην Αλβανία και την Βουλγαρία και διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο επίσημων αντιπροσώπων στις χώρες των Σκοπίων, του Κόσσοβου, της Σερβίας, της Κύπρου και της Σουηδίας.

Χάρη στην εμπειρία τριάντα και πλέον χρόνων, η εταιρία διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό να καλύπτει ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών της.

Η εταιρία διαθέτει πιστοποίηση ISO που της επιτρέπει την κατασκευή μεταλλικών εξαρτημάτων με την χρήση της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας άριστης ποιότητας τα οποία περνούν από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας.

Οι προμηθευτές της εταιρίας επίσης διαθέτουν όλες τις αναγνωρισμένες διεθνείς πιστοποιήσεις προκειμένου να είμαστε σίγουροι για το επίπεδο ποιότητας που φτάνει στον πελάτη.

Τα παραπάνω μας επιτρέπουν να είμαστε απόλυτα σίγουροι για το επίπεδο ποιότητας των προϊόντων που σας προσφέρουμε. Επιπλέον το εξειδικευμένο προσωπικό μας βρίσκεται στην διάθεσή σας για κάθε ανάγκη που προκύπτει.

Η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας παίζει πρωταρχικό στην μέχρι τώρα πορεία μας.