Latest News

 • 18/04

  Kompani
  Kompani

  Kompania Dimax – D.Tsoukatos & Co, e cila operon ne treg per me shume se 30 vite, siguron mbeshtetje te vashdueshme nepermjet ekspertizes dhe njohurive ne dispozicion te klienteve te saj duke ofruar nje game te gjere te produkteve me cilesi dhe cmime konkuruese . Read More

 • 18/04

  Services
  Services

  Ne dyqanet tona mund tju sherbehet nga personel I tajnuar, profesioniste kompetente ne kete fushe. Qellimi yne eshte te permbushim te gjitha nevojat per pjeset te sistemit hidraulik te presionit te larte. Read More

 • 13/04

  Partners
  Partners

  Kompania jone per shume vite mbulon nevojat me nje game te gjere produktesh ne sektorin industrial dhe ate te ndertimit. Partneriteti yne me kompani te mirenjohura kombetare dhe nderkombetare, deshmon rrugetimin tone. Read More