Partners

Kompania jone per shume vite mbulon nevojat me nje game te gjere produktesh ne sektorin industrial dhe ate te ndertimit. Partneriteti yne me kompani te mirenjohura kombetare dhe nderkombetare, deshmon rrugetimin tone.