Kompani

Kompania Dimax – D.Tsoukatos & Co, e cila operon ne treg per me shume se 30 vite, siguron mbeshtetje te vashdueshme nepermjet ekspertizes dhe njohurive ne dispozicion te klienteve te saj duke ofruar nje game te gjere te produkteve me cilesi dhe cmime konkuruese .