Η εταιρεία Dimax- Δ. Τσουκάτος & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1983 στην Αθήνα, έχοντας ως βασικό αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία ρακόρ και σωλήνων υψηλής πίεσης. Με την πάροδο των χρόνων και την απόκτηση της κατάλληλης τεχνογνωσίας η εταιρεία έχει εξελιχθεί αποτελώντας σήμερα τη μεγαλύτερη εμπορική μονάδα παραγωγής βιομηχανικών αναλώσιμων, μηχανημάτων και ειδών συγκόλλησης στην ελληνική αγορά με έντονη παρουσία και εξαγωγική δραστηριότητα στη βαλκανική χερσόνησο, την Κύπρο και τα τελευταία χρόνια σε χώρες της αφρικανικής ηπείρου, βοηθώντας στην ανοικοδόμηση του βιομηχανικού τομέα αναπτυσσόμενων χωρών. Επίσημους αντιπροσώπους της εταιρείας μας μπορεί να βρει κανείς σε Αλβανία, Βουλγαρία, Μαυροβούνιο, Κύπρο, Κόσοβο και Σερβία παρέχοντας έτσι τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας σε όλη την νοτιοανατολική Ευρώπη.

Χάρη στη σαράντα ετών εμπειρία μας, έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε υπηρεσίες και προϊόντα βέλτιστης ποιότητας, καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των συνεργατών μας σε όλους τους τομείς όπου απαιτείται, γεωργία, βιομηχανία, ναυτιλία, κατασκευαστικός τομέας, αυτοκινητοβιομηχανία κ.α., διαθέτοντας πάντα τις απαραίτητες πιστοποιήσεις από τους μεγαλύτερους φορείς πιστοποίησης ποιότητας, για εμάς και τους προμηθευτές μας.

Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει όλα τα είδη που απαιτούνται για την κατασκευή δικτύων σωλήνων υψηλής πίεσης, παντός τύπου και για όλες τις χρήσεις – σωλήνες, ρακόρ, υδραυλικά μοτέρ και εξαρτήματα, είδη αέρος, είδη εξοπλισμού μηχανουργείων. Επιπλέον, προσφέρουμε τα κατάλληλα μηχανήματα και εκπαίδευση από άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς, για το στήσιμο μηχανουργείων κατασκευής σωλήνων υψηλής πίεσης, παρέχοντας όλων των ειδών τα αναλώσιμα που μπορεί να χρειαστούν και συνεχή εκπαίδευση σε οποιαδήποτε νέα τεχνολογία στο χώρο.

Προσπαθώντας πάντα να επεκτείνουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στο βιομηχανικό τομέα, η γκάμα μας έχει εμπλουτιστεί και με είδη βιομηχανικής κοπής και συγκόλλησης, καθώς και όλων των αναλωσίμων που απαιτούνται για να γίνουν σωστά αυτές οι εργασίες, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα στους συνεργάτες μας να βασιστούν σε εμάς για την κάλυψη όλων των αναγκών τους.

Φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι η συνεχής παροχή της βέλτιστης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στους συνεργάτες μας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με την ταχύτερη εξυπηρέτηση.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία και τη στήριξή σας!